середу, 9 березня 2011 р.

Unified Communications. Варіант реалізації через vtiger.

Багато говориться про те, як важливо щоб контакт-центр був єдиною точкою входу і обробляв всі звернення, незалежно від способу їх отримання.  Досягнути цього можна різними способами. На вході маємо звернення від клієнтів телефоном, залишеними голосовими повідомленнями, ел. поштою,  через форум, скайп-чат. Як зробити, щоб всі звернення клієнтів поступали в єдину систему реєстрації звернень? Самий простий варіант - працівники слідкують за всіма каналами зв'язку, відфільтровують непотрібну інформацію (спам в корпоративній пошті чи некоректно залишені голосові повідомлення ) і переносять інформацію в систему реєстрації. Але це незручно. Набагато кращий варіант - коли такі речі робляться автоматично.
Допомогти в цьому може vtigercrm

Є 2 модулі - Support - Trouble Tickets, який дозволяє реєструвати звернення від користувачів (наприклад телефоном та особисто) та Mail Converter, який разом з поштою із хорошим спамфільтром(напр. gmail) дозволить зекономити час та зусилля працівників.  На пошту досить легко перенаправляти голосові повідомлення asteriska (надсилати лист з вкладенням голосовим файлом), нові повідомлення на форумі.  Mail Converter відсканує вашу пошту на наявність вказаних вами критеріїв і автоматично створить або оновить тікет. Всі вкладення до листа (голосові файли, зображення) автоматично прикріпляться до заявки. Інтервал сканування налаштовується в кроні. І ваш саппорт починає працювати ефективніше.
Крім того, заявки можуть автоматично додаватись в систему реєстрації при написанні листа в правильному форматі. Як - описано тут.


Немає коментарів:

Дописати коментар