вівторок, 17 листопада 2009 р.

Windows 7 beta та NSU

Єдине, що розчаровувало в Windows 7 - не запускались Nokia PC Suite та NSU (Nokia Software Updater). Рішення - запустити в режимі сумісності з Vista. (Свойства - Совместимость - Запустить программу в режиме совместимости с Windows Vista + Выполнять эту программу от имени администратора).
Після оновлення Nokia E51 до 400.34.011 - інтернет на телефоні не запустився. Рекомендації гугла - заново проапдейтитись, але залити в резервну копію не все, що тільки можливе, а лише контакти та повідомлення. Резервна копія була успішно зроблена. І тут вилізло западло. PC Suite працює, а NSU - не запускається. Діагноз - помилка конфігурації. Рішення було знайдене в рідному мануалі NSU - причиною проблеми був дозвіл використовувати одне з підключень для виходу в інтернет іншим користувачам мережі.
Рецепт щастя:
Центр управления сетями - Изменение параметров адаптера - Подключение по локальной сети (може бути й інший тип підключення) - Свойства - Доступ - Забрати галочку біля "Разрешить другим пользователям сети использовать подключение к интернету".
Результат: NSU взлєтєло.

Немає коментарів:

Дописати коментар